Planking helyett owling

A planking után most jön a legújabb őrület: az owling! A tükörfordításban kb. "baglyozás" művelői a plankinghez hasonlóan minél extrémebb helyeken tűnnek fel - ezúttal azonban nem deszka-, hanem bagolypózban. Ha nem világos, miről is van szó, katt ide.

MyHeritage.com

Kíváncsi vagy, melyik hírességre hasonlítasz? Csak tölts fel egy képet magadról ezen a honlapon, és pillanatok alatt megtudod kire, hány százalékban hasonlítasz.

Flippy, the cat: portrait

Mrs Hamilton

Lewis Hamilton eljegyezte Nicole Scherzingert. A pár négy éve van együtt, az eljegyzésről már korábban is napvilágot látott több pletyka is, most azonban az énekesnő apja, Alfonso Valiente is megerősítette a hírt:

"Á, szóval maguk tudnak az eljegyzésről? Igen, ez igaz, eljegyezték egymást" - mondta Valiente a Daily Mailnek, majd azt is hangsúlyozta, hogy milyen jóban van leendő vejével.  A tartalom további része »

Sophie, a levegőfaló

Hogyan kérd meg párod kezét?

Egy amerikai férfi az alábbi videón egyedi módját választotta annak, hogy hogyan tegye fel a Nagy Kérdést barátnőjének. Először bejelenti, hogy szerelmével, Brooke-kal már négy éve együtt vannak. Eddig ez ugye teljesen hagyományos, bevált módszer, de ami ezután következik, az igencsak a frászt hozza szegény lányra.

Kelly Osbourne, a polgárőr

Kelly Osbourne igazi rendfenntartó feladatokat látott el, mikor a héten Londonban járt. A hölgy késő este a városban sétálgatva arra lett figyelmes, hogy két srác egy autót készül feltörni. Mikor közbelépett, a tolvajok azonnal elmenekültek a helyszínről. Kelly Twitteren jelentett az ügyről:

- Épp most akadákyoztam meg egy autólopást. Rákiáltottam a tettesekre, hogy "OI!", erre mindketten eltűntek. Nem is tudtam, hogy ennyire félelmetes vagyok. A tartalom további része »

Randi?

Mila Kunis valószínűleg meglepődött a randiajánlaton, amit nemrég kapott egy amerikai katonától. Az Afganisztánban szolgáló férfi ugyanis Youtube-ra töltötte fel a romantikusnak épp nem mondható, ámde annál velősebb üzenetet. A tartalom további része »

Pandakutya

A japánok általában ismertek arról, hogy kedvelik a különleges dolgokat, és ha valamit a fejükbe vesznek, akkor azt meg is valósítják. Ha azt is hozzátesszük, hogy enyhén pandaőrült népségről van szó, akiknek nagy része szívesen tartana otthon házipandát, akkor már sejteni lehet, hogy megint említésre méltó dolgot hoztak össze Japánban: ezúttal kutyákat "alakítanak át" pandaszerű lényekké. A tartalom további része »

Különös fogadás

Ha az ember fogad valakivel, annak akár örökre szóló következményei is lehetnek. Ezt az igazságot valószínűleg megtanulta a San Fransisco Technology High School egyik tanára is, aki diákjaival kötött fogadást az évvégi eredményeikre. Stanley Richards bevállalta, hogy ha veszít, magára tetováltatja a korábbi igazgatóhelyettes képét. A tartalom további része »