Jennifer Lopez újra válik

Jennifer Lopeznek nincs nagy szerencséje a szerelemben: a színész-énekesnő most válik harmadjára. A latino-énekes Marc Anthonyval kötött házassága összesen hét évig tartot; közös ikergyermekeik, Max és Emme háromévesek. 

Lopez korábban már kétszer volt férjnél, első házasságát háttértáncosával, Cris Juddal, másodikat egy kubai pincérrel, Ojani Noával kötötte.

A sztár több hírességgel is járt hosszabb-rövidebb ideig: Ben Affleck-kel el is jegyezték egymást, Sean "Diddy" Combs-szal pedig összesen 3 évig jártak. Utóbbival való kapcsolatuk akkor ért véget, mikor a rapper-producert illegális fegyverviselésért perbe fogták. A pár állítólag nem bírta együtt elviselni a bírósági herce-hurcát, így szakítottak.

Ben Affleckkel való kapcsolata olyan népszerű volt, hogy az a médiában csak Bennifer néven futott, de a 2002-es eljegyzést nem esküvő követte, hanem újabb szakítás 2004 elején. Az is lehet, hogy ebben közre játszott, hogy mindkét közös filmjük (Gigli, Jersey Girl) óriásit bukott. 

A szívfájdalmak mellett Lopeznek a mohó ex-férjekkel is számolnia kell. Ojani Noa például az utóbbi pár évben különböző módokon próbált csődbe ment házasságukból hasznot húzni - többek közt a nászútjukon készült felvételeket akarta jó pénzért eladni, később azt tervezte, hogy könyvet ír ex-feleségéről, majd egy filmet is megpróbált összehozni - ezekről a tervekről azonban Lopez ügyvédeinek sikerült lebeszélniük a férfit.  

 

Szegény!!!

Szegéyn J-Lo! Mondjuk ehhez a faszihoz én alapból nemmentem volna hozzá. Tök gagyi

Hozzászólás