Ben Stiller rendez?

Lehet, hogy Ben Stiller fogja rendezni a The Secret Life of Walter Mitty c. filmet. Annyi mindenesetre biztos már, hogy az egyik szerepet rá osztották.

A The Secret Life of... valójában egy 1947-es alkotás remake-je, melynek főszereplője Danny Kaye volt.

A sztori szerint Walter Mitty, egy lusta, semmitevő, álmodozó alak mindenféle hősies szerepeket talál ki magának, hogy feldobja unalmas életét.  A tartalom további része »

Gyíkember Amerikában?

Amerikában keresik a háromujjú gyíkembert, melynek szemei pirosan izzanak.

A rendőrséget egy olyan esethez hívták Dél-Karolinában, mely során egy autót ismeretlen tettes(ek) erősen megrongált(ak). A gépjárművön található különös nyomok kísértetiesen hasonlítanak egy 1988-as ügyre, amikor ugyanígy rongáltak meg egy kocsit  -  a szemtanú szerint a tettes akkor egy két méteres, háromujjú, pirosszemű gyíkember volt. A tartalom további része »

Trónfosztás Facebookon

A világ legnépszerűbb közösségi oldala rendkívül jó képet ad arról, hogy a különböző művészeket, celebeket, jelenségeket mennyire kedveli vagy utálja a nagyközönség. Ez alapján az utóbbi év minden tekintetben Lady Gagaé volt, ez viszont most megdőlni látszik. A tartalom további része »

Az új Red Hot Chilli Peppers

Kíváncsi vagy a legújabb RHCP számra? A hivatalosan csak hétfőn megjelenő The Adventures of Rain Dance Maggie-t itt hallgathatod meg

A legnépszerűbb Harry Potter-rendező

A Harry Potter filmek rajongói megszavazták a az általuk legjobbnak tartott Potter-rendezőt. A négy jelölt közül David Yates került ki győztesként, a NextMovie.com-on a szavazók 62%-a tette le mellette a voksát.

Yates az utolsó 4 Potter-filmet rendezte (Harry Potter és a Főnix rendje, Harry Potter és a Félvér Herceg, Harry Potter és a Halál Ereklyéi 1-2). A tartalom további része »

Banksy otthon

Banksy személyeazonosságát még senkinek sem sikerült eddig kiderítenie - most Julia Kim Smith készített egy At Home With Banksy c. fotósorozatot. Aki azt gondolná, hogy a képekről kiderül, hogy is néz ki a híres ismeretlen művész, annak sajnos csalódnia kell, mert az összes képen kapucnis pulcsiban, eltakart arccal láthatjuk a talányos street artost. Ha ennek ellenére kíváncsi vagy a képekre, melyek egységét a címszereplőn kívül egy dohányos nyuszi adja, kattints ide.

Mi a közös Peter Andréban és Robbie Williamsben?

Azon kívül, hogy mindketten énekesek és Angliában születtek? A válasz egyszerű: az UFO-k! Mindketten fokozottan érdeklődnek a földönkívüliek iránt, és állítólag hosszú e-mailekben vitatják meg azok létét, na meg természetesen küldik egymásnak a különböző UFO-észlelések híreit. A tartalom további része »

A világ legfiatalabb profi dobosa

Egy 7 éves amerikai srác a világ legfiatalabb profi dobosa. Julian Pavone megdöntötte a korábbi Guinness-rekordot, jelentette az AP. Pavone még tavaly márciusban kapta meg a megtisztelő címet, mikor mindössze 5 éves és 10 hónapos volt, ennek ellenére a Guinness még csak most hozta le a hírt. 

A szabályok szerint a címért versenyzőknek legalább egy lemezen szerepelnie kell, közreműködéséért pedig pénzt kell kapnia. A feltételek része az is, hogy az utóbbi öt évben legalább 20 koncertet adjon.  A tartalom további része »

Borat új stílusa

Sacha Baron Cohen volt már Ali G, Borat, legutoljára pedig homoszexuális osztrák divatőrültként láthattuk a filmvásznon. A színészről az utóbbi időben nem sokat lehetett hallani, talán csak második gyermekének születése volt hírértékű, bár egy Cohenhez hasonló botrányhőstől általában mást várnak a rajongók.
Újabban viszont van megint miről beszélni a sztárral kapcsolatban, a színész ugyanis éppen New Yorkban forgatja A diktátor című filmet, és időnként szerepének megfelelő szerelésben jelenik meg az utcán.

Hétfői harcimacska

Hódít a kőkemény harcimacska az interneten. Lesd meg a videót alább, és azt is, hogy készült.