Man vs. Katamari

Újabb karakter a Mortal Kombatba: Rain

A Mortal Kombat legújabb letölthető karaktere, Rain július 19-től válik elérhetővé.

 

 

Space Invaders-film

Hollywoodból időnként érkeznek meglepő hírek. Ezúttal a Lorenzo di Bonaventura/Gigi Pritzker szerzőpáros készül a kultikus Space Invaders-játék megfilmesítésére. Érdemes némi bizalmat megszavazni nekik, ugyanis Bonaventura már olyan filmek készítésénél is részt vett, mint a Doom, a Transformers és a G. I. Joe, tehát szinte természetes számára, hogy a popkultúra bizonyos részeit filmvászonra vigye.

A tervek szerint a Space Invaders fekete-fehér film lesz, az alkotók így tisztelegnek a játék előtt. A tartalom további része »

Hogy nézel ki...

...mikor számítógépes játékokkal játszol? Egy holland fotós, Philip Toledano egy sajátos projektet talált ki. Állítása szerint nem nagyon érdeklik a hagyományos portrék, ő inkább az emberek arcára kiülő érzelmekre kíváncsi. Ezért olyan helyzetet keresett, mikor modelljei teljesen saját kis világukban vannak és átadják magukat érzelmeiknek.  A tartalom további része »

Halló?

Unod a régi telefonod? Mindegyik készülék ugyanúgy néz ki? Biztos nem csak te gondolod így, különben az alábbi találmányok sem láttak volna napvilágot. Van, amelyik úgy néz ki, mint egy adag sültkrumpli és van, amelyik kávét főz (állítólag). A tartalom további része »

Vörös szőnyeg és könnyek: Harry Potter premier

Szem nem maradt szárazon a Harry Potter záró epizódjának premierjén Londonban. A Trafalgar Square-en megtartott eseményre a világ leghosszabb vörös szőnyegét készítették elő. A 10 éve töretlen sikerrel bíró Harry Potter-korszak lezárulását nemcsak a rajongók, de szinte kivétel nélkül a színészek is megsiratták. 4 napon belül itthon is bemutatják a Harry Potter és a halál ereklyéi 2-t. A tartalom további része »

A FIFA 11 legjobb 15 gólja

Új karakter a Mortal Kombatba

A Mortal Kombat kilencedik részéhez újabb letölthető karaktert adnak. A korábbi részekből már ismert harcos az egyik leglátványosabb fegyverrel rendelkező Kenshi.

A legújabb szereplő július 5-től elérhető: A tartalom további része »

A Google lenyomja a Facebookot?

Elindult a Google+ nevű szolgáltatás, melynek célja, hogy felvegye a versenyt a Facebookkal. A program néhány része kísértetiesen hasonlít a versenytársra, bár a Google+-hoz jelenleg még meghívó szükséges. A hasonlóságok mellett a készítők igyekeztek új elemeket beiktatni, így jött létre például a Circle, ami könnyebbé
teszi a meghatározott számú felhasználók közti megosztást. A Google+ tartalmaz ezenkívül videohívási lehetőséget és rövid szöveges üzeneteket is lehet küldeni. A tartalom további része »

Splitscreen: A Love Story

Az alábbi videó nyerte el az Edinburgh-ban megrendezett nemzetközi Nokia Shorts-verseny első díját. A készítők a filmezéshez csak mobiltelefonokat használtak, de ez a minőségből egyáltalán nem vesz vissza, sőt. A Vimeo videómegosztónak köszönhetően egyre népszerűbb rövidfilmet JW Griffiths rendezte.